IT Provider Kft.

 

 

Az IT Provider Kft. tevékenysége kutatási-fejlesztési projektek teljeskörű menedzselése. A kutatási-fejlesztési projektek kivitelezésében, lebonyolításában a legkülönfélébb kutatási területeket is lefedő cégek és kutató intézetek az együttműködő partnereink.

Az IT P. kutatás-fejlesztési szolgáltatását a közép- és nagyvállalatok költséghatékony módon vehetik igénybe a cég speciális jogosítványainak köszönhetően. Az innovációs járulék adókötelezettség mértéke csökkenthető a közhasznú szervezetektől (IT P.) megrendelt kutatási-fejlesztési tevékenység közvetlen költségeivel. Ne az Államnak fizessen, költse a pénzét a Cégére.

Minden jól működö vállalatnak elsődleges célja, hogy kitűnjön a saját területén,  és vezető szerepet töltsön be, minél több értéket teremtve ezzel környezetének  és saját magának. Ennek egyetlen módja a folyamatos fejlődés, ami rugalmas  alkalmazkodást jelent az állandóan változó környezethez. A gyakorlatban  pedig ez új és  jobb termékeket, szolgáltatást, illetve szervezeti működést jelent, egy szóval: innovációt.

A piac a fejlettebb technikai színvonalú, nagyobb használati értékkel bíró termékeket jobban megfizeti, és a korszerűbb eljárások alkalmazása is gazdasági előnyt eredményezhet. A kutatás-fejlesztési tevékenység, innováció segítségével az előállított termékek, az alkalmazott eljárások megújíthatók, de jelentős tartalékok lehetnek a szervezet működésének átalakításában és a marketingtevékenységben is. Mindez főleg a közép- és nagyvállalatok számára jelenthet megoldást, kitörési, fejlődési lehetőséget.

Az Európai politika évek óta prioritásként kezeli a kutatás-fejlesztést és az innovációt, újabb és újabb ösztönző eszközökkel – adókedvezmények, pályázati források biztosításával – próbálja segíteni a szervezetek ez irányú tevékenységét.